Terugblik 15 April 2018

Lieve B.S.L. vrienden,

 

Wat was het weer een geweldige dag zondag 15 April en wat hebben we geboft met het weer.

Niet te warm, niet te koud en lekker droog.

 

Een hele hoop leuke en lieve reacties gehad van jullie gisteren. Zelfs een hele leuke kaart, dank je wel daarvoor Frank en Sandra. Superlief.

 

Met uiteindelijk 156 mensen en 75 honden waren wij te gast bij Van Horne Hoeve.

 

Hans en Iris waren eerst een beetje sceptisch toen wij gingen vragen of we bij hun mochten komen met onze groep. Na een gesprek tussen hen en het beheer zijn ze overstag gegaan.

Na afloop heb ik nog met ze gesproken en Iris was onder de indruk dat het zo gemoedelijk was gegaan en dat het zo goed georganiseerd was. Dat vinden we natuurlijk geweldig om te horen.

Hans en Iris, nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid!!!

 

Naar wat ik heb gehoord is de wandeling zelf goed verlopen. Zoals jullie eerder hebben gelezen was er veel zandvlakte en dus was er een fijne lange pauze nodig. Hiervoor was Tom van BEER, DOGs & DO's gekomen met zijn pop-up hondentapasbar voor een verfrissing voor mens en hond. Ik heb hem nog aan de telefoon gehad en ook hij was erg enthousiast over de dag.

 

Een bedankje aan Henny Bouman die met haar boekje “De avonturen van Berner Sennen Bas”, maar liefst een rit van 3 uur heen en terug heeft moeten maken om naar ons te komen. Deel één had ik al bij Berner Care gekocht en nu laten signeren. Dat vind ik wel zo leuk, als je de auteur persoonlijk mag ontmoeten. Dank je wel voor je lieve woorden en ik wacht met smart op deel twee. Er staat wel leesgroep 3-7 jaar, maar een 39 jarige vind het ook nog leuk hoor haha…

 

Natuurlijk ook voor orthopedisch dierenarts Iris van Deur een dank je wel, om ons een lezing te geven en antwoord te geven op veel medische vragen. Zelf hebben wij van te voren al contact gehad toen onze Noa haar kruisband gescheurd had. Als ik vragen aan je had kreeg ik gelijk antwoord en hele goede adviezen. Helemaal super dus!!!

 

Op deze dag ook een emotioneel moment, want onze Tonny, vrijwilligster sinds 2011 was voor het laatst vrijwilligster. Met ons hele team een leuk bedrag bij elkaar gelegd om haar in het zonnetje te zetten. Als wij de catering zelf in beheer hadden was er altijd de lekkerste tomatensoep van de wereld gemaakt door Tonny, echt waar, als je die geproefd hebt wil je nooit geen andere meer… De leiding over dit alles had Amy op zich genomen. Supergoed gedaan. Het waren vele berichtjes tussen de teamleden behalve Tonny in Messenger, haha…

En wat hoort er bij het thema tomatensoep, nou een keukenschort gemaakt door Miranda's Borduurstudio Tilburg en Pietje's creaties heeft 2 soepkommen gepimpt. Daarnaast kon ik het niet laten om een taart te maken (Taertjes) en Germaine had een mooie kaart gemaakt. Als aandenken had Amy een prachtige fotocollage gemaakt en ook een grote bos bloemen mocht niet ontbreken. Onze jongste vrijwilliger Sander had uiteraard een geweldige tekening gemaakt. Tonny, ik kan oprecht zeggen dat we je gaan missen… Dikke kus!!!

 

Tja en dan komen we bij Renate.

Tjonge wijffie, wat heb jij een werk verricht met al die sponsors.

April 2017 gaf je aan dit te willen doen en dat liet ik mij geen 2x zeggen natuurlijk, want ik weet hoeveel werk het is. Eerst had ik niet begrepen dat het voor zowel tombola als goodybags was, dus ik was flabbergasted toen je zei dat het voor alles bedoeld was. Daar was ik wel heel blij mee. Je bent dus ook een jaar bezig geweest met al die prijzen verzamelen.

Daarnaast had je ook nog de woordzoeker en woordenpuzzel gemaakt. Superleuk zeg!!!

En dan die verrassing, van Reaal Dier & Zorg. Geen enkel woord over gezegd tot gisteren het moment daar was en je mij de cadeaucheque liet uitpakken… WOW… Reaal Dier & Zorg bedankt voor de donatie van 200 Euro!!! Die kunnen we zeker goed gebruiken om weer wandelingen te organiseren.

 

Omdat Renate met haar man en dochter in Rotterdam wonen was het natuurlijk de vraag hoe gaan we alle prijzen in Weert krijgen. Onze vaste sponsor Danny van Hendrikx Transport 24/7 Service was daar de reddende engel in en had een chauffeur kosteloos naar Rotterdam gestuurd om de 19 zware Dozen met de goodybags en goodyboxen op te halen en naar de Horne Hoeve te brengen.

We konden het dan ook niet laten om Danny te bedanken en in het zonnetje te zetten. We hadden een klein cadeautje voor hem, maar wel een origineel en uniek cadeautje, al zeg ik het zelf. Een miniatuur vrachtwagen omgetoverd, met stickers van Pietjes creaties, hierop het logo van Berner Sennen Limburg. Danny, nogmaals thanx.

 

Toen begon Renate met de tombola en ze was nog maar net bezig toen ze werd stil gelegd door de medebeheerders die even Michel en mij in het zonnetje gingen zetten.

Niet zien aankomen natuurlijk, heel leuk!!! Ze hebben ons een prachtig canvasdoek geschonken met één van de foto’s van de fotoshoot gemaakt door Creative foto’s op 18 februari met ons team. De foto's had ik namelijk al naar Henri gestuurd, de rest van het team nog niet i.v.m. hun cadeautje wat ik had gemaakt (de leukste foto laten uitprinten en in een mooie lijst gedaan), Dus daar hebben Henri, Hanny, Germaine en Gerard gebruik van gemaakt en dit bekokstoofd. Germaine zei: als jullie er niet waren geweest, was er geen Berner Sennen Limburg. Ik ben ook heel trots op mijn kindje Berner Sennen Limburg en had 10 jaar geleden nooit verwacht dat het zo zou gaan lopen. Maar ik kan het niet alleen en ben ook trots op mijn team waarvan de meeste in 2010 al gestart zijn. Een team van 23 personen die lief en leed delen. Lieverds, dank je wel voor jullie hulp al die jaren en hopelijk gaan we nog lang met z’n allen door. Toppertjes!!!

 

De tombola was een groot succes en wat zijn er veel loten verkocht!!! Ellen Janssen-Moonen had die mooie hoofdprijs van Zoo Adventure gewonnen. Outdoor laarzen t.w.v. 239 Euro!!! Ik heb mijn maat en kleur nog doorgegeven. Maar helaas, vette pech voor mij want Ellen trapte daar dus niet in…

 

Daarbij hadden we ook nog paparazzi. Net als in Stramproy was Weert de Gekste er weer om even polshoogte te nemen. Er staat op hun site al een leuk verslag.

 

Ik wil jullie allemaal bedanken, likers, deelnemers, sponsors, standhouders, maar vooral mijn team die alles altijd in goede banen proberen te leiden…

 

Liefs,

CindyOh ja, zelf heb ik nauwelijks foto's kunnen maken, dus als jullie foto's en filmpjes hebben voor ons zou ik dat erg waarderen. De foto's mogen via wetransfer naar info@bernersennenlimburg.nl gestuurd worden.


Copyright 2019 @ Berner Sennen Limburg