Voorwaardes deelname

Voorwaardes Deelname

 

1. Aanmelden is verplicht!

 

2. Aanmelden kan via het aanmeld formulier op de site.

 

3. Op de dag van de Bernermeeting, dien je je te melden bij het meldpunt .

 

4. Onze meetings zijn gratis , om de kosten binnen de perken te houden organiseren wij een Tombola en/of U kunt een vrijwillige bijdrage leveren in onze daarvoor bestemde pot. De lootjes voor de Tombola kunt U kopen bij het meldpunt. Ook hebben we een webshop .

 

5. Kosten voor eten en drinken is voor eigen rekening.

 

6. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen Berner.

 

7. Loopse teven of zieke honden worden geweigerd bij onze Berner Sennen meetings.

 

8. Houdt rekening met jonge honden. Stelregel wat gehanteerd word bij bernersennenhonden tot 1 jaar is per maand leeftijd 5 min. Voorbeeld 8 maanden oud is 40 min aan een gesloten wandelen.

Dit doen we om risico van overbelasting van spieren en gewrichten zo laag mogelijk te houden.

Berners die nog geen 1 jaar zijn worden automatisch geplaatst in de kleine route, dit doen we als organisatie, omdat deze jonge honden al beweging genoeg krijgen op zo'n dag en met een grote route dus te veel beweging zouden krijgen met alle gevolgen van dien .

 

9. Let op dat je niet vlak voor het wandelen of vlak erna je Berner eten geeft. Hiermee voorkom je een maagthorsie.

 

10. Berner Sennen Limburg is niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade, letsel of andere voorkomheden.

 

11.Indien u verhinderd bent dient u zich af te melden, kan op de dag zelf telefonisch naar het nummer wat in de infomail staat vermeld. Afmelden is ten alle tijden verplicht . Word dit niet gedaan , dan word daar een kanttekening van gemaakt voor de volgende keer .

 

12. Neem iets mee dat je om je Berner kan doen ter herkenning, bijvoorbeeld een lintje of sjaaltje. Tijdens een Bernermeeting zijn zoveel Berners bij elkaar, dat ze dan allemaal op elkaar lijken. Doe geen ballon aan de riem, want veel honden zijn hier bang voor en uit angst kunnen de honden juist weer weg gaan lopen.

 

13. Mocht er een Berner gaan vechten, dan dient de eigenaar van deze Berner, samen met de vechtersbaas, zich terug te trekken en terug te gaan naar het beginpunt . Niks bederft tenslotte een Bernermeeting meer als een vechtend stel honden, dat steeds groter wordt, omdat steeds meer honden zich ermee gaan bemoeien.

Het kan iedere hond gebeuren, dus maak daar a.u.b. geen probleem van.

 

14. Poep moet uiteraard worden opgeruimd. Neem dus poepzakjes mee.

 

15. Je Berner moet goed onder appèl zijn. Ook in de losloopgebieden. Luistert je hond minder goed, houdt hem dan aan de lijn.

 

16. Aanmelden voor de Bernermeeting is verplicht! Berner Sennen Limburg mag mensen, die zich bij de groep voegen, maar zich niet hebben aangemeld, weigeren of verzoeken te vertrekken.

 

17. We lopen merendeels door natuurgebied , behandel deze met respect dus gooi je troep in afval-emmers .

Copyright 2018 @ Berner Sennen Limburg