Voorwaardes deelname

Voorwaardes Deelname

 

1. Aanmelden is verplicht!

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de site.


2. Aanmelden voor de Bernermeeting is dus verplicht! Berner Sennen Limburg mag mensen, die zich bij de groep voegen, maar zich niet hebben aangemeld, weigeren of verzoeken te vertrekken.

 

3. Op de dag van de Bernermeeting, dien je je te melden bij het meldpunt.

 

4. Onze meetings zijn gratis, om de kosten binnen de perken te houden organiseren wij een Tombola en/of kunt U een vrijwillige bijdrage leveren in onze daarvoor bestemde pot. De lootjes voor de tombola kunt U kopen bij het meldpunt. Ook hebben we leuke artikelen te koop waarvan het meeste handgemaakt is.

 

5. Kosten voor eten en drinken is voor eigen rekening.

 

6. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar Berner.

 

7. Loopse teven of zieke honden worden geweigerd bij onze Berner Sennen meetings.

 

8. Houdt rekening met jonge honden. Stelregel wat gehanteerd wordt bij Berner Sennen honden tot 1 jaar is, de leeftijd in maanden X 5 minuten wandelen. Voorbeeld: 8 maanden oud X 5 is dus 40 minuten wandelen.

Berners die nog geen 1 jaar zijn worden automatisch geplaatst in de kleine route, dit doen we als organisatie, omdat deze jonge honden al beweging genoeg krijgen op zo’n dag!

Hierdoor houden we het risico van overbelasting van spieren en gewrichten zo laag mogelijk.

 

9. Let op dat je niet vlak voor of na het wandelen je Berner eten geeft. Hiermee kan je een maagtorsie voorkomen.

 

10. Berner Sennen Limburg is niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade, letsel of andere voorkomheden.

 

11. Indien u verhinderd bent dient u zich af te melden, dit kan op de dag zelf telefonisch op het nummer dat in de infomail staat vermeld. Afmelden is ten alle tijden verplicht. Wordt dit niet gedaan, dan word daar een kanttekening van gemaakt voor de volgende wandeling.

 

12. Neem iets mee dat je om je Berner kunt doen ter herkenning, bijvoorbeeld een lintje of sjaaltje. Tijdens een Bernermeeting zijn er zoveel Berners, dat ze allemaal op elkaar lijken. Doe geen ballon aan de riem, want veel honden zijn hier bang voor en uit angst kunnen de honden dan schrikken en weglopen.

 

13. Mocht er een Berner gaan vechten, dan dient de eigenaar van deze Berner samen met de vechtersbaas de wandelgroep te verlaten en terug te gaan naar het beginpunt. Niks bederft tenslotte een Bernermeeting als een stel vechtende honden, dat steeds groter wordt, omdat steeds meer honden zich ermee gaan bemoeien.

Het kan iedere hond gebeuren, dus maak daar a.u.b. geen probleem van.

 

14. Poep moet uiteraard worden opgeruimd. Neem dus poepzakjes mee.

 

15. Je Berner moet goed luisteren. Vooral in de losloopgebieden. Luistert je hond minder goed, houdt hem dan aan de lijn.

 

16. We lopen merendeels door natuurgebied, behandel deze met respect dus gooi je troep in afvalemmers.


Copyright 2019 @ Berner Sennen Limburg