Over B.S.L.

Over Berner Sennen Limburg .

 

Op 8 Juni 2008 werd Berner Sennen Limburg opgericht door Cindy Kasius .

Ze was al een poosje lid van VBSH en NBSV en vond het jammer dat er in Limburg niets van wandelingen georganiseerd werd .

Dus een groep aangemaakt op hyves met het idee een paar mensen uit Limburg met Berners te leren kennen en gezellig afspreken om te gaan wandelen .

 

Nu ruim 10 jaar later is de groep verhuisd naar facebook met ruim 1000 "vrienden" ,waarvan er een groot deel met regelmaat aan de wandelingen mee doet ,weer of geen weer om te genieten van ons Limburgs landschap en onze kanjers de Berner Sennen !!!

 

Het is een vriendengroep die niet met ledenadministratie e.d. werkt ,maar gewoon vrijblijvend wandelingen/meetings organiseerd in Limburg .

Er is dan ook geen lidmaatschap . Om de kosten te minimaliseren voor het beheer zijn er op de wandelingen de mogelijkheid tot vrije giften en een Tombola . Ook hebben we enkele vaste sponsors .

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes kunt U zich inschrijven voor de nieuwsbrief en zijn we ook te vinden op Facebook.

 

De vriendengroep heeft een vrijwilligersteam van 23 mensen die er zelden of nooit niet bij zijn om alles in goede banen te leiden . Een hecht gezellig team die lief en leed delen met elkaar !

 

Inmiddels zijn we 10 jaar en 20 wandelingen verder en word er altijd gezocht naar nieuwe gebieden en routes .

Dus heeft U tips ? Laat het ons weten.

Belangrijke punten zijn :

*Parkeergelegenheid ,Er moeten een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar zijn .

*Hondenlosloopgebied ,Wij streven ernaar om de honden zoveel mogelijk los te kunnen laten lopen .

*Horeca . Een gelegenheid voor iets te drinken eventueel iets te eten en niet onbelangrijk ,naar het toilet te kunnen gaan .

 

Graag tot ziens ,

Team Berner Sennen Limburg

*Berka , 08-02-04/*06-07-09

De eerste Berner van Cindy en Michel , waardoor Berner Sennen Limburg ontstaan is.....

Copyright 2018 @ Berner Sennen Limburg