Terugblik 14 april 2019

Lieve BSL vrienden,


Toen Team BSL zich zondag 14 april in alle vroegte verzamelde bij het Schutterspark in pompgebouw 2 was het nog erg koud en viel er hier en daar een vlokje sneeuw. Vol goede zin begon het team met het indelen van de ruimte en het inruimen van stands en de prijzentafel. Precies op het juiste moment waren we klaar om de eerste wandelaars te begroeten.


53 Berners en 4 “illegaaltjes”, waren met hun baasjes naar Brunssum gekomen om heerlijk te gaan wandelen. Nog voordat de wandeling van start ging werd er een groepsfoto gemaakt van alle wandelaars en hun Berners, omdat dat weekend ook Bernese World Wide Walk plaatsvond en wij daar zeker aan mee wilde doen. Het viel niet mee iedereen er goed op te krijgen, maar hulde aan de fotografen, het is gelukt!!!

Direct daarna vertrok de grote route en een half uurtje later mocht ook de kleine route starten.

Wat hebben de Berners zich kunnen uitleven tijdens de wandeling door het prachtige park, over wandelpaden, vlonders en onderweg ook nog veel gelegenheid tot ravotten in het water. Zowel de kleinste Berner van 14 weken als de oudste dame van 12 jaar hebben met volle teugen genoten.

Het mooiste was nog wel het weer, de lucht was open gebroken en de zon scheen volop. Waarschijnlijk hadden we dit gewoon verdiend.

 

Na de wandelingen kwamen iedereen weer samen in pompgebouw 2, waar het team van Schutterspark ons stond op te wachten (voor eigen rekening) met lekkere warme en koude drankjes en voor de lekkere trek frietjes, snacks, broodjes, soep en natuurlijk vlaai die niet mag ontbreken bij de Limburgse gastvrijheid.

Toen iedereen was voorzien van een hapje en drankje, alle Berners ergens waren gaan liggen slapen kon de tombola beginnen. De kracht van BSL is naar mijn mening dat we alle wandelingen nog steeds gratis kunnen organiseren voor de wandelaars en dat kunnen we dus niet zonder al die geweldige sponsors!!! Cindy heeft dit keer echt weer extreem haar best gedaan (met een klein beetje hulp van Renate) en waanzinnig leuke prijzen geregeld. Dit keer waren er zelfs wandelaars die zelf gesponsord hebben of een sponsoring geregeld hadden. Hiervoor hartelijk dank John en Liesbeth Ligthart en Gerrie Kruithof.

Op de tombolatafel stonden maar liefst 44 prijzen met een totale waarde van € 902.

Logisch dus dat iedereen loten had gekocht en fanatiek zat te wachten op de nummers die werden omgeroepen (Renate heeft nog steeds keelpijn, hahaha).

 

Helaas was het toen weer tijd geworden om naar huis te gaan, maar niet met lege handen, want natuurlijk kreeg ieder gezin ook weer een rijk gevulde goodybag mee naar huis!!!

Ook hiervoor weer dank aan alle gulle sponsors!!!

 

Team BSL kan gewoon weer terugkijken op een geweldige dag en vanwege de verkochte lootjes, vrije giften en opbrengst van de BSL stand weten we nu al dat we gewoon door kunnen gaan met het organiseren van een nieuwe wandeling en die staat gepland op zondag 20 oktober!!!

 

Was u er dit keer niet bij maar zou u dat wel graag willen, was u er wel bij en wilt u er de volgende keer zeker weer bij zijn hou dan deze website en onze facebookpagina goed in de gaten, hierop gaan we de nieuwe inschrijvingsdatum voor het najaar weer aankondigen!!!

Wij hebben 20 oktober alvast gemarkeerd in onze agenda's, U ook???


Veel liefs,

Team BSL