Het ontstaan

Hoe het allemaal begon,

 

Op 8 Juni 2008 werd Berner Sennen Limburg opgericht door Cindy Kasius.

Ze was al een poosje lid van zowel de VBSH als de NBSV en vondt het jammer dat er in Limburg niets van leuke wandelingen georganiseerd werd voor de Berners en hun baasjes.

Dus maakte Cindy een groep aan op Hyves, met het idee een paar mensen uit Limburg met Berners te leren kennen en dan gezellig afspreken om te gaan wandelen.


Toen Facebook startte zijn ze hiernaar verhuisd en inmiddels met ruim 1200 "vrienden", waarvan er een groot deel met regelmaat naar de wandelingen komt, weer of geen weer om te genieten van ons Limburgse landschap en onze kanjers de Berner Sennen!!!

 

BSL is een vriendengroep zonder ledenadministratie, lidmaatschap en geheel gratis, maar  die gewoon vrijblijvend leuke wandelingen/meetings organiseert in Limburg.

Om de kosten te minimaliseren voor de organisatie is er na de wandelingen de mogelijkheid tot vrije giften, een tombola, waarbij u leuke prijzen kunt winnen en hebben we enkele vaste sponsors.

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes kunt U zich inschrijven voor de nieuwsbrief en zijn we ook te vinden op Facebook.

 

Deze vriendengroep heeft een vrijwilligersteam van 18 mensen die er (bijna) altijd bij zijn om alles in goede banen te leiden. Een hecht, maar vooral gezellig team die lief en leed delen met elkaar!

 

Inmiddels bestaan we dit jaar alweer 12,5 jaar en zijn we al 22 wandelingen verder!!! Nog altijd wordt er gezocht naar nieuwe gebieden en routes om te wandelen.

Dus heeft U tips? Laat het ons weten.

Belangrijke punten zijn:


  • Parkeergelegenheid, er moeten een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar zijn
  • Hondenlosloopgebied, wij streven ernaar om de honden zoveel mogelijk los te laten lopen.
  • Horeca, een gelegenheid waar we iets kunnen drinken (en eten), maar niet onbelangrijk met toiletten.

 

Graag tot ziens,

Team Berner Sennen Limburg


*Berka, 08-02-04/*06-07-09

De eerste Berner van Cindy en Michel, waardoor Berner Sennen Limburg ontstaan is...

Copyright 2020 @ Berner Sennen Limburg