Ons team

Cindy (41) en Michel (43)  komen uit Neeritter.

Cindy is de oprichtster van BSL en ze werkt 24 uur per week bij Deli2Go, daarnaast decoreert ze graag taarten.

Michel heeft twee dierenspeciaalzaken (Dierenparadijs Weert en De 4voeter in Weert). Ze hebben sinds 2003 een relatie en sinds 2006 zijn ze besmet met het Berner virus. Op dit moment hebben zij veteraan Joey (2010)


Rudi (55) en Jolanda (50) komen uit Hoensbroek. Gehuwd sinds 1991 en blij met twee prachtige zonen. Hobby’s zijn voor Jolanda het popkoor Thirdwing en voor Rudi is dat Airbrush en graveren.

Vrijwilliger zijn ze in 2010 geworden.

In 2008 kregen zij Berner Melphi, maar

nu hebben ze een Albino Berner genaamd Ted (Golden Retriever, 2015).
Henri (62) woont in Brunssum en is

medebeheerder geworden in 2009.

In 2012 is hij samen met vriendin Hanny, Berner Sennen Kennel "van Trichterstaete" gestart. Hun roedel bestaat uit Deena (2016), Abbey (2017) en Ziva (2018)

Henri is werkzaam in de liftenbranche.

Hij geniet van alles wat op hun pad komt en van bezig zijn met BSL.


Bianca (38) komt ook uit Brunssum.

Ze is in 2004 getrouwd met Patrick. In 2010 hebben ze een Berner gehad en toen is Bianca vrijwilligster geworden.

Nu hebben ze Border Collie Dusty (2015). Bianca is werkzaam bij de Action en heeft als hobby's muziek luisteren en wandelen.
groepsfoto gemaakt op 18 februari 2018

Germaine (59) en Gerard (60) wonen in Altweerterheide. Getrouwd sinds 1980 en gezegend met 2 kinderen en 2 kleinkinderen.  Zij zijn vrijwilligers geworden in 2011 en medebeheerders sinds 2016.

Germaine heeft kaarten maken als hobby en Gerard houdt zich veelal bezig met zijn Voliére vogels en papegaaien.

Op dit moment hebben ze Memphis (2013) en puber Sky (2019). 


Wilma (66) woont in Kerkrade.

Sinds 1974 is ze getrouwd met Herman en hebben ze 2 kinderen en 2 kleinzonen.

Vrijwilligster is ze al vanaf 2011, na een oproepje van Cindy, ze kennen elkaar inmiddels al ruim 22 jaar. Haar hobby’s zijn lezen, wandelen, tuinieren, fietsen en saxofoon spelen. Verder doet ze vrijwilligerswerk bij de Botanische tuin en poetst maandelijks de kerk.

Op dit moment heeft ze geen honden meer en dat vindt Wilma ontzettend jammer, daarom past zij vaak op honden.


Renate (45), Marcel (49) en Rochelle (21) uit Rotterdam. Vrijwilligers sinds 2017.

Renate werkt parttime in een dierenspeciaalzaak en houdt van op vakantie gaan, foto's bewerken en denksportspellen.

Marcel werkt als Bedrijfshoreca-manager. Rochelle start na de zomer met haar studie Animal Science in Wageningen. Renate en Marcel hebben sinds 1992 een relatie en zijn in 2001 getrouwd. Het bernervirus sloeg toe in 2008 met hun 1e berner Jamie.

Hun roedel bestaat nu uit Fendra (2013), kitten Legend en heel veel knaagdieren.


Ook nieuw is Anouk (23), voor ons geen onbekende want zij is de schoondochter van Jolanda en Rudi en date met hun "leukste" zoon (zoals zij zelf zegt). Ze wonen samen in

Weert en studeert Applied Science in Eindhoven. Naast de studie blijft er maar erg weinig tijd over voor hobby’s, helaas. Zelf hebben ze geen Berner Sennen rondlopen, maar wel twee  hele leuke cavia's genaamd Willem en Fred. Ook haar moeder wandelt vaak gezellig mee met BSL met haar Berner Yana en toen zij ook een keertje mee was, vond ze het zo’n leuke club dat ze gelijk enthousiast werd om vrijwilligster te worden.

Andy (53) is woonachtig in Heerlen, getrouwd met Agnes sinds 1996 en heeft 3 zonen. Het bernervirus heeft hij in 2008 opgelopen en is nu baasje van Berner Woody (2018). Zijn hobby is wandelen, ook bij de Nijmeegse 4-daagse is hij te vinden. Werkzaam bij Refresco (Herschi) en bij defensie als reservist (Korps Nationale Reserve). Vrijwilliger bij Berner Sennen Limburg is hij geworden in 2018.


Pas geleden hebben wij ook de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of Karin (54) uit Leende vrijwilligster wilde worden bij BSL, ondanks dat ze op het moment zelf geen Berner heeft was ze direct heel enthousiast. Karin heeft wel 4 Berners gehad en de laatste was Sita, zij is vorig jaar overleden, maar is wel mooi 12,5 jaar oud geworden. Karin is in haar werk een echte kroegtijger, zegt ze zelf, verder niet veel tijd voor hobby’s maar laat graag hele mooie tattoos zetten, daarom prijkt Sita uiteraard in een pootafdruk op haar arm.

Eén van onze nieuwe vrijwilligster is Gerrie (49) zij woont nu nog in Amersfoort, maar komt heel graag en vaak in Limburg en haar toekomstdroom is om ooit in Limburg te gaan wonen. Als alleenstaande, werkende moeder van twee mooie pubers en het volgen van een opleiding heeft ze nog maar weinig vrije tijd over en dus helaas geen tijd meer voor hobby’s. Toch wil Gerrie heel graag het team van BSL versterken zodat ze een bijdrage kan leveren aan het samenkomen van alle Berners en hun baasjes en hen een mooie dag bezorgen. Sinds oktober 2018 is Bernermeisje Nala in haar leven gekomen en dat is echt een prachtige aanvulling op haar leven. Iedere ochtend als Gerrie beneden komt wordt ze vol liefde en enthousiast begroet en dat gaat de hele dag zo door. Nala is haar maatje voor het leven geworden!

Als laatste maken Mark en Nina (beide  45) uit Bunde onze geweldige groep vrijwilligers compleet. Mark werkt als veiligheidskundige bij een aannemer en Nina heeft een dagtaak aan het runnen van het huishouden. Een grote wens van Nina was om een berner in huis te hebben en die wens kwam uit in 2017 en 2018! Ze houden samen van het Bourgondische leven en wandelen veel met hun Berners in hun vrije tijd, Mark klust graag in en rond het huis en Nina is als rasechte Maastrichtenaar is vaak te vinden bij MVV.

Copyright 2020 @ Berner Sennen Limburg